Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Nová MOBA hra Evermoon využije škálovací sítě ImmutableX

Evermoon, připravovaná Web 3.0 MOBA hra uzavřela spolupráci se společností ImmutableX, aby poskytla svým hráčům ještě lepší herní zážitek.

Nová MOBA hra Evermoon využije škálovací sítě ImmutableX

Evermoon připravovaná Web 3.0 MOBA hra uzavřela spolupráci se společností ImmutableX, aby poskytla svým hráčům ještě lepší herní zážitek.

Generální ředitel Evermoon Victor A řekl: "Naše partnerství se společností Immutable mění pravidla hry. Díky technologii blockchain layer 2 vytváříme ekosystém, který vylepšuje hraní a zjednodušuje Web 3.0 pro uživatele Web 2.0".

„Uživatelsky přívětivý design a rychlé transakce společnosti Immutable posunou hráče na další úroveň, což je pro blockchainové hry ideální. Jsme nadšeni tímto slibným partnerstvím a nemůžeme se dočkat, až hry vyneseme do nových výšin!“

Evermoon bude využívat škálovací řešení ZK-rollup společnosti ImmutableX, díky čemuž bude moci svým hráčů poskytnout rychlé transakce bez poplatků za gas související s ražbou NFT. Navíc má ImmutableX dosah v globální míře, který může být využit hrou Evermoon k šíření jejich digitálních aktiv do celého světa.

Airdrop

Při slavnostním oznámení této spolupráce vyhlásila společnost Evermoon airdrop. Tohoto airdropu se mohou zúčastnit všichni hráči a získat lákavé odměny, mezi které patří například, VIP role na Discordu, předčasný přístup k novým událostem, mystický NFT balíček a mnoho dalšího. Akce trvá do konce března a vítězové budou vybráni pomocí systému tomboly.

Evermoon je Play-And-Earn, Free-2-Play MOBA hra 5v5, která je kombinací PVP a E-sport prvků. Hra na konci roku 2022 spustila svůj první alfa test, který vygeneroval přes 8 tisíc aktivních uživatelů denně.

zdroj: www.blockchaingamer.biz

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář