Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Propojení projektů Ready Player Me a Bullieverse

Ambiciózní hra Bullieverse přichází s novým partnerstvím. Tentokrát se tvůrci rozhodli spojit síly s projektem Ready Player Me.

Propojení projektů Ready Player Me a Bullieverse

Ambiciózní hra Bullieverse přichází s novým partnerstvím. Tentokrát se tvůrci rozhodli spojit síly s projektem Ready Player Me.

Bullieverse

Bullieverse je Play-2-Earn RPG hra s vlastním herním tokenem a skvělými možnostmi výdělku. Je dostupná na PC a v budoucnu má být i pro mobilní zařízení. Analýzu hry si můžete přečíst zde.

Do hry Bullieverse byly přidány skiny z Ready Player Me. Ready Player Me projekt jsme také již analyzovali. Jedná se o herního avatara využitelného napříč partnerskými projekty. Tvorba avatara v Ready Player Me je velice snadná a rozšíření do Bullieverse je tak vítaným zpestřením.

Bullieverse je jedním ze slavnějších a lepších projektů v krypto světě s relativně velkou fanouškovskou základnou. Pyšní se více než 120 tis. sledujícími na Twitteru a více než 50 tis. členy na Discordu. V Bullieverse je více herních módů, ale v tom nejznámějších jménem Bear Hunt je vaším cílem pochytat co nejvíce medvědů. Je to narážka na medvědí trh, jelikož základní herní postava, pokud si ji nevyměníte za Ready Player Me avatara, je býk, odkazující na býčí trh. Vaším cílem je v podstatě porazit medvědí trh. Hra je již volně ke stažení a abyste si ji zahráli, musíte vlastnit herní NFT. O podrobnějším postupu píšeme v naší analýze.

Názor analytika

„Myslím si, že myšlenka použití jednoho avatara napříč různými metaverzy je skvělá a pro uživatele příjemná. Tato novinka mě proto velmi potěšila a určitě nejsem sám. Pro projekt Bullieverse je to krok kupředu.“

autor: Marek Štochl

zdroj: twitter.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář