Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Vyzkoušeli jsme si hru Block Trucks

Již jsme vás informovali o možnosti zakoupení investorského balíčku do hry Block Trucks. Analytik Mára pro vás hru vyzkoušel a přináší vám z ní nejdůležitější postřehy.

Vyzkoušeli jsme si hru Block Trucks

Již jsme vás informovali o možnosti zakoupení investorského balíčku do hry Block Trucks. Analytik Mára pro vás hru vyzkoušel a přináší vám z ní nejdůležitější postřehy.

První dojmy

Grafika při vstupu do hry nebyla tak dobrá, jako na ukázkách, ale je to zatím pouze beta verze hry, takže je to pochopitelné. Také beru jako plus to, že kvalitu grafiky si hráč může změnit v nastavení, ale rozdíl mezi High a Ultra moc nevidím. Retro styl hry byl pro mě osobně příjemný, ale nové hráče by asi nepřilákal. Líbí se mi, že si svoje auto hráč může prohlédnout ze všech stran. 

Co najdete na úvodní stránce:

  1. Vlevo nahoře je sekce profilu, kde je vaše herní jméno. Zde si můžete změnit své jméno. Dále je zde místo na vložení emailové adresy, díky které si připojíte vaši Enjin Wallet.
  2. Vlevo pod profilovou sekcí je pohár, na který když kliknete, tak si můžete prohlédnout umístění v herní soutěži.
  3. Dole vlevo je upgrade, který bude dostupný pouze pokud vlastníte nějaký herní předmět.
  4. Vedle Upgrade je customise neboli úpravy trucku. I pro ty však musíte vlastnit speciální předmět z https://shop.blocktrucks.io/
  5. Settings slouží ke ztlumení hudby, nastavení citlivosti ovládání hry, nastavení kamery, nastavení kvality grafiky a nastavení kontrolek.
  6. Tlačítko Race které slouží ke spuštění hry.

Po kliknutí na “Race” jsem si mohl zvolit typ kamery. Zvolil jsem Chase. Následně se mi ukázalo ovládání hry. Musel jsem si zapnout anglickou klávesnici protože se ke hře používá tlačítko Z a X (na ENG klávesnici jsou tlačítka vedle sebe).

– Z slouží ke zrychlení.

– X slouží k resetu vozidla.

Dále jsou ke hře používány šipky. Toto beru jako nevýhodu protože ne každý má v dnešní době 80% a větší klávesnici. Spousta lidí v dnešní době používá 60% klávesnici, obzvlášť hráči. A vzhledem k tomu že tato funkce se u hry nedá nikde přenastavit beru to jako velký mínus.

Po všech instrukcích na mě už čekalo jen tlačítko start a závod mohl začít.

Závěr z gameplaye: Překvapila mě grafika, i když na úvodní stránce nevypadá nic moc, tak v samotné hře je již znát vývoj. Ještě před startem mě uvítala herní postava, a pak začal odpočet, následně jsem se rozjel. Vše šlo tak jak by mělo. Auto bylo docela těžké ovládat, ale řekl bych, že to byl záměr. Jak zrychlení, tak reset vozidla fungoval na jedničku. Jediné co mě překvapilo je to, že když moje vozidlo zrychlilo a já jsem se odrazil o stěnu, tak jsem chvilku jel po stěně. Z mého pohledu je hra zajímavá, ale bude to chtít přidat spoustu dalších věcí, aby byla dlouhodoběji zábavná.

zdroj: blocktrucks.io

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář